Home Alerts Hagelalarm 14daagse Informatie

Hagelalarm

Hagelalarm bewaakt 24/7 de atmosfeer op zoek naar hagelbuien. Zodra er hagelbuien in de buurt zijn, stuurt hagelalarm een alert. Hagelalarm is een project van Achmea, Rabobank en Radargram. Hagelalarm werkt op dit moment in het gebied Boskoop-Reeuwijk-Waddinxveen-Moerkapelle/Zevenhuizen.

De alerts kunt u volgen via e-mail, Twitter, RSS of via deze pagina.

Aanmelden e-mail

Vul uw e-mailadres hieronder in. Optioneel kunt u uw locatie toevoegen door de latitude en longitude van uw locatie op te geven. Standaard staat deze in het centrum van het gebied Boskoop-Reeuwijk-Waddinxveen-Moerkapelle/Zevenhuizen. De latitude en longitude kunt u opzoeken door op de kaart te klikken onder dit formulier.

Email:
Lat/lon

Aanmelden Twitter

Volg het Twitter account @hagelalarm. U kunt dit o.a. volgen via TweetDeck van Twitter. Klik na het opstarten van TweetDeck in de linker kolom op het + teken (Add column). Kies vervolgens 'user' en zoek de user '@hagelalarm'. Klik op 'Add column' om het twitter account van @hagelalarm te volgen via TweetDeck.

RSS feed

RSS staat voor Really Simple Syndication. Het is een makkelijke manier om automatisch de hagelalarmen op uw mobiele telefoon te ontvangen. Hiervoor heeft u een RSS reader nodig. Zowel Android als iOS bieden diverse apps aan om RSS feeds te volgen. Het adres van de hagelalarm RSS feed is https://radargram.nl/hagelalarm.xml. Dit adres moet u invoeren in uw RSS reader.

U kunt voor Android gebruik maken van de app 'RSS Reader'. In de app kunt u de alarm functie aanzetten. Zodra er een nieuwe update is, geeft de app een signaal. Andere RSS readers zijn ook te gebruiken.

Voor iOS kunt u gebruik maken van 'Newsify: RSS Reader'. Net als Android, biedt iOS ook diverse andere RSS readers aan.

Android app

Radargram heeft een Android app waarmee u de hagelalarm pagina kunt raadplegen. Het betreft hier een app uitsluitend voor Android. Via de app kunt u alleen de Radargram pagina raadplegen. Klik hier voor de app.

Website

Volg https://radargram.nl/hagelalarm voor de laatste alerts.

Vragen?

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën over hagelalarm stuur dan een bericht naar hagelalarm@radargram.nl.

(C)opyright 2020 Radargram